NO EN Logg inn

Indoor Air

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

Indoor Air

p-ISSN:

0905-6947         Periode: [1991 .. ]

e-ISSN:

1600-0668         Periode: [1991 .. ]

Språk:

Engelsk

Utgiverland:

Danmark
Storbritannia

URL:

https://www.hindawi.com/journals/ina/

URL2:

https://onlinelibrary.wiley.com/journal/16000668

Forlag:

John Wiley & Sons

Utgiver:

Hindawi

ITAR-kode:

9228

NPI Fagfelt:

Konstruksjonsfag

Minimumskriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
✅ Fagfellevurdert
✅ Nasjonal eller internasjonal forfatterkrets
✅ Godkjent ISSN

Åpen tilgang

❌ Ikke indeksert i DOAJ - Sjekket 0 dager siden
❌ Ingen kjent publiseringsavtale
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2024 1
2023 1
2022 1 0.0 0.0
2021 1 0.0 0.0
2020 1 0.1 0.378
2019 1 0.1786 0.6446
2018 1 0.0 0.0
2017 1 0.4583 1.0871
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.0 0.0
2014 1 0.6 0.6
2013 1 0.0 0.0
2012 1 0.0 0.0
2011 1 0.0 0.0
2010 1 0.28 0.28
2009 1 0.0 0.0
2008 1 0.49 0.49
2007 1 0.6 0.6
2006 1 0.0 0.0
2005 1 2.57 2.57
2004 1 1.8 1.8
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer

Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.

Logg inn for å kommentere
NPI fagfelt: samfunnsmedisin

fra websiden til Indoor air: 2019 Journal Citation Reports (Clarivate Analytics): 8/63 (Construction & Building Technology)16/53 (Engineering, Environmental)19/193 (Public, Environmental & Occupational Health)

Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.no



Personvern

Tilgjengelighetserklæring

Informasjonskapsler

Innhold på denne siden er lisensiert under Norsk lisens for offentlige data (NLOD) Norsk lisens for offentlige data (NLOD) og Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)).

https://kanalregister.hkdir.no tilbyr informasjonskapsler for å lære mer om sine brukere. Jeg samtykker Nei takk