NO EN Logg inn

Food Science & Nutrition

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

Food Science & Nutrition

e-ISSN:

2048-7177         Periode: [2013 .. ]

Språk:

Engelsk

Utgiverland:

USA

URL:

http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002[..]

Forlag:

John Wiley & Sons

ITAR-kode:

1023902

NPI Fagfelt:

Sosialforskning

Minimumskriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
✅ Fagfellevurdert
✅ Internasjonal forfatterkrets
✅ Godkjent ISSN

Åpen tilgang

❌ Ingen kjent publiseringsavtale
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2024 1
2023 1
2022 1 1.1778 1.8833
2021 1 0.2222 0.6128
2020 1 0.5 0.9192
2019 1 1.6429 1.7906
2018 1 0.0 0.0
2017 1 1.0833 1.9019
2016 1 0.5 0.9192
2015 1 0.625 1.007
2014 1 1.4722 1.4722
2013 1 0.7 0.7
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer

Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.

Logg inn for å kommentere

Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.no



Personvern

Tilgjengelighetserklæring

Informasjonskapsler

Innhold på denne siden er lisensiert under Norsk lisens for offentlige data (NLOD) Norsk lisens for offentlige data (NLOD) og Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)).

https://kanalregister.hkdir.no tilbyr informasjonskapsler for å lære mer om sine brukere. Jeg samtykker Nei takk