NO EN Logg inn

Studies in History and Philosophy of Science Part C: Studies in History and Philosophy of Biological and Biomedical Sciences (Nedlagt 2020, har etterfølger)

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

Studies in History and Philosophy of Science Part C: Studies in History and Philosophy of Biological and Biomedical Sciences

p-ISSN:

1369-8486         Periode: [1998 .. 2020]

e-ISSN:

1879-2499         Periode: [2000 .. 2020]

Språk:

Engelsk

Utgiverland:

USA

URL:

http://www.sciencedirect.com/science/journal/1[..]

Etterfølgere:

Studies in History and Philosophy of Science

Forlag:

Elsevier

ITAR-kode:

1920

NPI Fagfelt:

Historie og Idéhistorie

Minimumskriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
✅ Fagfellevurdert
✅ Internasjonal forfatterkrets
✅ Godkjent ISSN

Åpen tilgang

❌ Ikke indeksert i DOAJ - Sjekket 0 dager siden
❌ Ikke indeksert av Sherpa Romeo - Sjekket 0 dager siden
❌ Ingen kjent publiseringsavtale
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2022 2 0.0 0.0
2021 2 0.0 0.0
2020 2 1.0 4.2426
2019 2 0.0 0.0
2018 1 1.0 1.0
2017 1 1.0 1.0
2016 1 0.0 0.0
2015 1 2.0 2.0
2014 1 0.0 0.0
2013 1 1.0 1.0
2012 1 1.0 1.0
2011 1 0.0 0.0
2010 1 1.0 1.0
2009 1 0.0 0.0
2008 1 0.0 0.0
2007 1 0.0 0.0
2006 1 0.0 0.0
2005 1 0.0 0.0
2004 1 0.0 0.0
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer

Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.

Logg inn for å kommentere

Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.no



Personvern

Tilgjengelighetserklæring

Informasjonskapsler

Innhold på denne siden er lisensiert under Norsk lisens for offentlige data (NLOD) Norsk lisens for offentlige data (NLOD) og Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)).

https://kanalregister.hkdir.no tilbyr informasjonskapsler for å lære mer om sine brukere. Jeg samtykker Nei takk