NO EN Logg inn

Informasjonskapsler

Publisert 2023-05-22

kanalregister.hkdir.no benytter informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som lagres på din datamaskin eller mobile enhet. De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler, men du kan hindre at informasjonskapsler blir lagret på enheten din ved å justere nettleserens innstillinger. Mer informasjon finner du i nettleserens hjelpefunksjon.

Innholdet i informasjonskapslene er ikke mulig å knytte direkte til deg som enkeltperson. Informasjonskapslene gjør det mulig å kjenne igjen enheten din, slik at innholdet som vises kan tilpasses dine preferanser. Hos oss brukes følgende typer informasjonskapsler:

Informasjonskapsler for egen analyse. Disse hjelper oss å holde orden i spørsmål vi stiller brukerne våre.

Informasjonskapsel Hensikt
samtykke Denne informasjonskapselen vet om informasjonskapsler generelt er tillatt.
brukerundersokelse2ep Denne informasjonskapselen vet om bruker er spurt om en bestemt brukerundersøkelse.

Informasjonskapsler for tredjeparts analyse. Vi bruker disse for å lage statistikk om hvor mange besøkende vi har på nettsidene, hvilke sider som besøkes, tidspunkt for besøk og type nettleser. Dette for å kunne forbedre tjenestene våre på nett. Vi bruker Siteimprove som analyseverktøy. Siteimprove registrerer hvilken nettleser som benyttes, samt brukernes IP-adresse. Dette gir informasjon om brukernes bevegelser på nett. For mer informasjon, se analytiske informasjonskapsler for Siteimprove.

§2-7b i Lov om elektronisk kommunikasjon pålegger oss å gi deg informasjonen over

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no


Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.noPersonvern

Tilgjengelighetserklæring

Informasjonskapsler

Innhold på denne siden er lisensiert under Norsk lisens for offentlige data (NLOD) Norsk lisens for offentlige data (NLOD) og Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)).

https://kanalregister.hkdir.no tilbyr informasjonskapsler for å lære mer om sine brukere. Jeg samtykker Nei takk