The Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Grunnleggende informasjon
Internasjonal tittel: |
The Norwegian Scientific Committee for Food Safety |
Forlagsnummer: |
978-82-8259 |
| ITAR-kode: | 2985 |
| Land: | Norge |
| URL: | http://vkm.no |
| Assosierte tidsskrift | - |
|
Ingen tidsskrift registrert
|
|
Minimumskriterier
| ❌ Ukjent fagfellevurdering |
| ❌ Ukjent forfatterkrets |
Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng
| År | Nivå | Forfatterandeler | Publiseringspoeng |
|---|---|---|---|
| 2025 | 0 |
|
|
| 2024 | 0 | 0.0 | 0.0 |
| 2023 | 0 | 0.0 | 0.0 |
| 2022 | 0 | 0.0 | 0.0 |
| 2021 | 0 | 0.0 | 0.0 |
| 2020 | 0 | 0.0 | 0.0 |
| 2019 | 0 | 0.0 | 0.0 |
| 2018 | 0 | 0.0 | 0.0 |
| 2017 | 0 | 0.0 | 0.0 |
| 2016 | 0 | 0.0 | 0.0 |
| 2015 | 0 | 0.0 | 0.0 |