Tilbake til Kanalregister


Food Chemistry

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

Food Chemistry

p-ISSN:

0308-8146         Periode: [1976 .. ]

e-ISSN:

1873-7072         Periode: [ .. ]

Språk:

Engelsk

Utgiverland:

Storbritannia

URL:

http://www.sciencedirect.com/science/journal/0[..]

Forlag:

Elsevier

ITAR-kode:

8639

NPI Fagfelt:

Biovitenskap

Minimumskriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
✅ Fagfellevurdert
✅ Nasjonal eller internasjonal forfatterkrets
✅ Godkjent ISSN

Åpen tilgang

❌ Ikke indeksert i DOAJ - Sjekket 6 dager siden
 Inkludert i en publiseringsavtale:
Konsortieavtale Gyldig til 31.12.2027
Elsevier
62 Institusjoner i avtalen: Vis [+]
Akershus universitetssykehus HF
Chr. Michelsen Institute
Departementenes Sikkerhets- og Serviceorganisasjon
Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet
Folkehelseinstituttet
Forsvarets forskningsinstitutt
GRID-Arendal
Handelshøyskolen BI
Havforskningsinstituttet
Helse Bergen HF - Haukeland universitetssykehus
Høgskolen i Molde - Vitenskapelig høgskole i logistikk
Høgskolen i Østfold
Høgskulen i Volda
Høgskulen på Vestlandet
Høyskolen Kristiania
Institutt for Energiteknikk
Kreftregisteret - Institutt for populasjonsbasert kreftforskning
Lovisenberg diakonale høgskole
Meteorologisk institutt
Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress
NILU - Norsk institutt for luftforskning
Nofima
NORCE Norwegian Research Centre AS
Nord Universitet
Norges geologiske undersøkelse
Norges Geotekniske Institutt
Norges Handelshøyskole
Norges Idrettshøgskole
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Norges vassdrags- og energidirektorat
Norsk institutt for bioøkonomi
Norsk institutt for naturforskning
Norsk institutt for vannforskning
Norsk Polarinstitutt
NTNU Samfunnsforskning AS
NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge
Oslo universitetssykehus HF
OsloMet - Storbyuniversitetet
RBUP Øst og Sør
RURALIS – Institutt for rural- og regionalforskning
SINTEF AS
SINTEF Energi AS
SINTEF Manufacturing
SINTEF Narvik
SINTEF Ocean
St. Olavs Hospital HF
Statens arbeidsmiljøinstitutt
Statistisk sentralbyrå
Tannhelsetjenestens kompetansesentre
Transportøkonomisk institutt
UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Agder
Universitetet i Bergen
Universitetet i Innlandet
Universitetet i Oslo
Universitetet i Stavanger
Universitetet i Sørøst-Norge
Universitetssenteret på Svalbard
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Veterinærinstituttet
VID vitenskapelige høgskole
Les mer om denne avtalen på openscience.no
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

Vedtak: Vedtak fra nivå X: NPU har i overensstemmelse med fagkomiteen for biovitenskap, basert på en helhetlig vurdering, besluttet at tidsskriftet beholder nivå 1.

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2025 1
2024 1 5.0145 6.9233
2023 1 0.1 0.4111
2022 1 1.3515 2.365
2021 1 0.6322 2.035
2020 1 1.8884 4.1171
2019 1 1.5417 2.6111
2018 1 1.2083 1.827
2017 1 0.5625 1.0294
2016 1 1.5718 2.5826
2015 1 5.2732 8.0042
2014 1 2.1787 2.1787
2013 1 3.2 3.2
2012 1 4.58 4.58
2011 1 6.87 6.87
2010 1 1.74 1.74
2009 1 3.84 3.84
2008 1 3.613 3.613
2007 1 3.12 3.12
2006 1 1.41 1.41
2005 1 1.0 1.0
2004 1 2.59 2.59
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer