Tilbake til Kanalregister


International Journal of Food Engineering (IJFE)

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

International Journal of Food Engineering (IJFE)

p-ISSN:

2194-5764         Periode: [2013 .. 2016]

e-ISSN:

1556-3758         Periode: [2005 .. ]

Språk:

Engelsk

Utgiverland:

Tyskland

URL:

https://www.degruyter.com/view/j/ijfe

Forlag:

Walter de Gruyter (De Gruyter)

ITAR-kode:

1031228

NPI Fagfelt:

Biovitenskap

Minimumskriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
✅ Fagfellevurdert
✅ Internasjonal forfatterkrets
✅ Godkjent ISSN

Åpen tilgang

❌ Ikke indeksert i DOAJ - Sjekket 6 dager siden
 Inkludert i en publiseringsavtale:
Konsortieavtale Gyldig til 31.12.2026
De Gruyter
4 Institusjoner i avtalen: Vis [+]
UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Agder
Universitetet i Bergen
Universitetet i Oslo
Les mer om denne avtalen på openscience.no
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2025 1
2024 1 0.0 0.0
2023 1 0.0 0.0
2022 1 0.0 0.0
2021 1 0.0 0.0
2020 1 0.0 0.0
2019 1 0.0 0.0
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer