Tilbake til Kanalregister


Journal of Food Processing and Preservation

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

Journal of Food Processing and Preservation

p-ISSN:

0145-8892         Periode: [1977 .. ]

e-ISSN:

1745-4549         Periode: [ .. ]

Språk:

Engelsk

Utgiverland:

Storbritannia

URL:

https://onlinelibrary.wiley.com/journal/jfpp

Forlag:

John Wiley & Sons

ITAR-kode:

10195

NPI Fagfelt:

Biovitenskap

Minimumskriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
✅ Fagfellevurdert
✅ Nasjonal eller internasjonal forfatterkrets
✅ Bekreftet ISSN

Åpen tilgang

❌ Ikke indeksert i DOAJ - Sjekket 6 dager siden
❌ Ingen kjent publiseringsavtale
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

Vedtak: Tidsskriftet ble revurdert på vedtaksmøtet for nivå 1 med Arbeidsutvalget for Det nasjonale publiseringsutvalget. Basert på tilgjengelig informasjon og ingen innspill til fordel for tidsskriftet, settes tidsskriftet ned til null - ikke godkjent som vitenskapelig publiseringskanal.

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2025 0
2024 1 0.0 0.0
2023 1 0.0 0.0
2022 1 0.2857 0.6949
2021 1 0.1667 0.5307
2020 1 1.0 1.0
2019 1 0.0 0.0
2018 1 0.0 0.0
2017 1 0.0 0.0
2016 1 0.0 0.0
2015 1 0.0 0.0
2014 1 0.0 0.0
2013 1 0.25 0.25
2012 1 0.0 0.0
2011 1 0.0 0.0
2010 1 0.0 0.0
2009 1 0.0 0.0
2008 1 0.0 0.0
2007 1 0.0 0.0
2006 1 0.0 0.0
2005 1 0.0 0.0
2004 1 0.0 0.0
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer