Journal of Food Processing and Preservation
Grunnleggende informasjon
Internasjonal tittel: |
Journal of Food Processing and Preservation |
p-ISSN: |
0145-8892 Periode: [1977 .. ] |
e-ISSN: |
1745-4549 Periode: [ .. ] |
Språk: |
Engelsk |
Utgiverland: |
Storbritannia |
URL: |
https://onlinelibrary.wiley.com/journal/jfpp |
Forlag: |
John Wiley & Sons |
ITAR-kode: |
10195 |
NPI Fagfelt: |
Biovitenskap |
Minimumskriterier
✅ Vitenskapelig redaksjon |
✅ Fagfellevurdert |
✅ Nasjonal eller internasjonal forfatterkrets |
✅ Bekreftet ISSN |
Åpen tilgang
Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng
Vedtak: Tidsskriftet ble revurdert på vedtaksmøtet for nivå 1 med Arbeidsutvalget for Det nasjonale publiseringsutvalget. Basert på tilgjengelig informasjon og ingen innspill til fordel for tidsskriftet, settes tidsskriftet ned til null - ikke godkjent som vitenskapelig publiseringskanal.
År | Nivå | Forfatterandeler | Publiseringspoeng |
---|---|---|---|
2025 | 0 |
|
|
2024 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2023 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2022 | 1 | 0.2857 | 0.6949 |
2021 | 1 | 0.1667 | 0.5307 |
2020 | 1 | 1.0 | 1.0 |
2019 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2018 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2017 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2016 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2015 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2014 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2013 | 1 | 0.25 | 0.25 |
2012 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2011 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2010 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2009 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2008 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2007 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2006 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2005 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2004 | 1 | 0.0 | 0.0 |