Journal of Food Quality
Grunnleggende informasjon
Internasjonal tittel: |
Journal of Food Quality |
p-ISSN: |
0146-9428 Periode: [1977 .. ] |
e-ISSN: |
1745-4557 Periode: [ .. ] |
Språk: |
Engelsk |
Utgiverland: |
Storbritannia USA |
URL: |
https://onlinelibrary.wiley.com/journal/6095 |
Forlag: |
John Wiley & Sons |
ITAR-kode: |
10198 |
NPI Fagfelt: |
Biovitenskap |
Minimumskriterier
✅ Vitenskapelig redaksjon |
✅ Fagfellevurdert |
✅ Nasjonal eller internasjonal forfatterkrets |
✅ Bekreftet ISSN |
Åpen tilgang
Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng
Vedtak: Tidsskriftet settes ned til null - ikke godkjent, da tidsskriftet har vært ca. et halvt år på nivå X, uten at det er registrert innspill til fordel for tidsskriftet.
År | Nivå | Forfatterandeler | Publiseringspoeng |
---|---|---|---|
2025 | 0 |
|
|
2024 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2023 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2022 | 1 | 0.5 | 0.9192 |
2021 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2020 | 1 | 0.1111 | 0.4333 |
2019 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2018 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2017 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2016 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2015 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2014 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2013 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2012 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2011 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2010 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2009 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2008 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2007 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2006 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2005 | 1 | 0.25 | 0.25 |
2004 | 1 | 0.0 | 0.0 |