Journal of Gastronomy and Tourism
Grunnleggende informasjon
Internasjonal tittel: |
Journal of Gastronomy and Tourism |
p-ISSN: |
2169-2971 Periode: [2013 .. ] |
e-ISSN: |
2169-298X Periode: [2015 .. ] |
Språk: |
Engelsk |
Utgiverland: |
USA |
URL: |
https://www.cognizantcommunication.com/journal[..] |
Forlag: |
Cognizant Communication Corporation |
ITAR-kode: |
1025716 |
NPI Fagfelt: |
Tverrfaglig samfunnsforskning |
Minimumskriterier
✅ Vitenskapelig redaksjon |
✅ Fagfellevurdert |
✅ Internasjonal forfatterkrets |
✅ Godkjent ISSN |
Åpen tilgang
Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng
År | Nivå | Forfatterandeler | Publiseringspoeng |
---|---|---|---|
2024 | 1 | ||
2023 | 1 | 1.25 | 1.7506 |
2022 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2021 | 1 | 0.75 | 1.0614 |
2020 | 1 | 1.0833 | 2.1466 |
2019 | 1 | 1.0 | 1.3938 |
2018 | 1 | 1.5909 | 2.3112 |
2017 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2016 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2015 | 1 | 0.0 | 0.0 |
Offentliggjøres i mai året etter |
Kommentarer
Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.
Logg inn for å kommentere