NO EN Logg inn

REPLIKK – Tidsskrift for samfunnsvitskap og humaniora

Grunnleggende informasjon

Original tittel:

REPLIKK – Tidsskrift for samfunnsvitskap og humaniora

Internasjonal tittel:

REPLIKK - Journal of Social Sciences and Humanities

p-ISSN:

0806-8593         Periode: [ .. ]

e-ISSN:

0806-9689         Periode: [ .. ]

Språk:

Flerspråklig

Utgiverland:

Norge

URL:

https://replikk.w.uib.no/

Forlag:

Universitetet i Bergen

Utgiver:

Det Historisk-filosofiske fakultet og Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Bergen

ITAR-kode:

1013015

NPI Fagfelt:

Tverrfaglig samfunnsforskning

Minimumskriterier

❌ Ikke vitenskapelig redaksjon
❌ Ukjent fagfellevurdering
❌ Lokal forfatterkrets
❌ Uregistrert om bekreftet ISSN

Åpen tilgang

❌ Ikke indeksert i DOAJ - Sjekket 0 dager siden
❌ Ikke indeksert av Sherpa Romeo - Sjekket 0 dager siden
❌ Ingen kjent publiseringsavtale
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2023 0
2022 0
2021 0 0.0 0.0
2020 0 0.0 0.0
2019 0 0.0 0.0
2018 0 0.0 0.0
2017 0 0.0 0.0
2016 0 0.0 0.0
2015 0 0.0 0.0
2014 0 0.0 0.0
2013 0 0.0 0.0
2012 0 0.0 0.0
2011 0 0.0 0.0
2010 0 0.0 0.0
2009 0 0.0 0.0
2008 0 0.0 0.0
2005 0 0.0 0.0
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer

Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.

Logg inn for å kommentere

Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.no



Personvern

Tilgjengelighetserklæring

Informasjonskapsler

Register over vitenskapelige publiseringskanaler innhenter opplysninger fra andre informasjonskilder og registre for å berike informasjonen. Vi ønsker å holde registeret oppdatert med så riktige data som mulig, men vi frasier oss alt ansvar dersom man finner at oppgitte informasjonen fra andre kilder er feil eller utdatert.

https://kanalregister.hkdir.no tilbyr informasjonskapsler for å lære mer om sine brukere. Jeg samtykker Nei takk