Food Chemistry
Grunnleggende informasjon
Internasjonal tittel: |
Food Chemistry |
p-ISSN: |
0308-8146 Periode: [1976 .. ] |
e-ISSN: |
1873-7072 Periode: [ .. ] |
Språk: |
Engelsk |
Utgiverland: |
Storbritannia |
URL: |
http://www.sciencedirect.com/science/journal/0[..] |
Forlag: |
Elsevier |
ITAR-kode: |
8639 |
NPI Fagfelt: |
Biovitenskap |
Minimumskriterier
✅ Vitenskapelig redaksjon |
✅ Fagfellevurdert |
✅ Nasjonal eller internasjonal forfatterkrets |
✅ Godkjent ISSN |
Åpen tilgang
Chr. Michelsen Institute
Departementenes Sikkerhets- og Serviceorganisasjon
Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet
Folkehelseinstituttet
Forsvarets forskningsinstitutt
GRID-Arendal
Handelshøyskolen BI
Havforskningsinstituttet
Helse Bergen HF - Haukeland universitetssykehus
Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Molde - Vitenskapelig høgskole i logistikk
Høgskolen i Østfold
Høgskulen i Volda
Høgskulen på Vestlandet
Høyskolen Kristiania
Institutt for Energiteknikk
Kreftregisteret - Institutt for populasjonsbasert kreftforskning
Lovisenberg diakonale høgskole
Meteorologisk institutt
Miljødirektoratet
Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress
NILU - Norsk institutt for luftforskning
Nofima
NORCE Norwegian Research Centre AS
Nord Universitet
Norges geologiske undersøkelse
Norges Geotekniske Institutt
Norges Handelshøyskole
Norges Idrettshøgskole
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Norges vassdrags- og energidirektorat
Norsk institutt for bioøkonomi
Norsk institutt for naturforskning
Norsk institutt for vannforskning
Norsk Polarinstitutt
NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge
Oslo universitetssykehus HF
OsloMet - Storbyuniversitetet
RBUP Øst og Sør
RURALIS – Institutt for rural- og regionalforskning
SINTEF AS
SINTEF Energi AS
SINTEF Manufacturing
SINTEF Narvik
SINTEF Ocean
St. Olavs Hospital HF
Statens arbeidsmiljøinstitutt
Statistisk sentralbyrå
Tannhelsetjenestens kompetansesentre
Transportøkonomisk institutt
UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Agder
Universitetet i Bergen
Universitetet i Oslo
Universitetet i Stavanger
Universitetet i Sørøst-Norge
Universitetssenteret på Svalbard
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Veterinærinstituttet
VID vitenskapelige høgskole
Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng
Nivå X vedtak: Grunnet bekymringsmeldinger på tidsskriftet, har NPU i overensstemmelse med fagkomiteen for biovitenskap, besluttet å sette tidsskriftet til nivå x for å få innspill fra forskersamfunnet.
År | Nivå | Forfatterandeler | Publiseringspoeng |
---|---|---|---|
2023 | 1 |
|
|
2022 | 1 | 1.3515 | 2.365 |
2021 | 1 | 0.6322 | 2.035 |
2020 | 1 | 1.8884 | 4.1171 |
2019 | 1 | 1.5417 | 2.6111 |
2018 | 1 | 1.2083 | 1.827 |
2017 | 1 | 0.5625 | 1.0294 |
2016 | 1 | 1.5718 | 2.5826 |
2015 | 1 | 5.2732 | 8.0042 |
2014 | 1 | 2.1787 | 2.1787 |
2013 | 1 | 3.2 | 3.2 |
2012 | 1 | 4.58 | 4.58 |
2011 | 1 | 6.87 | 6.87 |
2010 | 1 | 1.74 | 1.74 |
2009 | 1 | 3.84 | 3.84 |
2008 | 1 | 3.613 | 3.613 |
2007 | 1 | 3.12 | 3.12 |
2006 | 1 | 1.41 | 1.41 |
2005 | 1 | 1.0 | 1.0 |
2004 | 1 | 2.59 | 2.59 |
Kommentarer
Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.
Logg inn for å kommentereDette er mistenkelig og tyder på publisering av masseproduserte meningsløse artikler uten vitenskapelig innhold. En rask gjennomgang av enkelte av de 89 artiklene viser nettopp dette.
Dette viser at tidsskriftet mangler den nødvendige kvalitetskontrollen for å drive et seriøst tidsskrift. Videre bryter de med prinsippet om åpenhet og at data skal være tilgjengelig.
Jeg anbefaler at tidsskriftet listes i kategori X.
Eks. på artikler med frasen "The authors do not have permission to share data" (doi):
10.1016/j.foodchem.2022.134187
10.1016/j.foodchem.2022.134560
10.1016/j.foodchem.2022.133810
10.1016/j.foodchem.2022.134350
10.1016/j.foodchem.2022.134131
10.1016/j.foodchem.2022.134287
10.1016/j.foodchem.2022.134063
10.1016/j.foodchem.2022.134144
10.1016/j.foodchem.2022.133929
10.1016/j.foodchem.2022.134562
10.1016/j.foodchem.2022.134886
10.1016/j.foodchem.2022.134432
10.1016/j.foodchem.2022.134854
10.1016/j.foodchem.2022.133604
10.1016/j.foodchem.2022.134812
10.1016/j.foodchem.2022.134377
10.1016/j.foodchem.2022.133758
10.1016/j.foodchem.2022.134850
10.1016/j.foodchem.2022.134572
10.1016/j.foodchem.2022.134733
10.1016/j.foodchem.2022.134645
10.1016/j.foodchem.2022.133844
10.1016/j.foodchem.2022.133833