NO EN Logg inn

International Journal of Food Science & Technology

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

International Journal of Food Science & Technology

p-ISSN:

0950-5423         Periode: [1987 .. ]

e-ISSN:

1365-2621         Periode: [1987 .. ]

Språk:

Engelsk

Utgiverland:

Storbritannia

URL:

https://ifst.onlinelibrary.wiley.com/journal/1[..]

Forlag:

John Wiley & Sons

Utgiver:

Institute of Food Science and Technology

ITAR-kode:

1215

NPI Fagfelt:

Biovitenskap

Kriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
✅ Fagfellevurdert
✅ Internasjonal forfatterkrets
✅ Godkjent ISSN

Åpen tilgang

❌ Ikke indeksert i DOAJ - Sjekket 10 dager siden
❌ Ingen kjent publiseringsavtale
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2023 1
2022 1
2021 1 0.0 0.0
2020 1 0.6 0.7746
2019 1 0.6 0.7746
2018 1 0.25 0.5
2017 1 0.0 0.0
2016 1 0.5571 1.3775
2015 1 0.7143 0.8165
2014 1 0.5 0.5
2013 1 1.5 1.5
2012 1 0.0 0.0
2011 1 0.84 0.84
2010 1 1.0 1.0
2009 1 0.75 0.75
2008 1 0.0 0.0
2007 1 0.0 0.0
2006 1 0.75 0.75
2005 1 0.0 0.0
2004 1 0.84 0.84
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer

Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.

Logg inn for å kommentere
I en analyse av innhold av den uvanlig frasen "Research data are not shared", scorer dette tidsskriftet svært høyt. Hele 600 artikler ble identifisert for å inneholde denne frasen under Data availability. Alle artiklene er publisert i perioden 2019-2023, og det er stor overvekt av artikler fra Kina.

Publisering av et så stort antall artikler med denne uvanlig og uvitenskapelige frasen er mistenkelig og tyder på publisering av masseproduserte meningsløse artikler uten vitenskapelig innhold. Mange av artiklene er knyttet til Kina, som har et stor problem med de såkalte papirmøllene som genererer falske artikler i stort omfang.

Redaksjonen mangler tydeligvis den nødvendige kvalitetskontrollen for å drive et seriøst tidsskrift. Videre bryter de med prinsippet om åpenhet og at data skal være tilgjengelig.

Eksempler på identifiserte artikler (doi):
10.1111/ijfs.14350
10.1111/ijfs.16195
10.1111/ijfs.14441
10.1111/ijfs.15256
10.1111/ijfs.16197
10.1111/ijfs.14894
10.1111/ijfs.15399
10.1111/ijfs.14907
10.1111/ijfs.16027
10.1111/ijfs.15698
10.1111/ijfs.14996
10.1111/ijfs.14693
10.1111/ijfs.14558
10.1111/ijfs.14416
10.1111/ijfs.15880
10.1111/ijfs.14440
10.1111/ijfs.15836
10.1111/ijfs.15166
10.1111/ijfs.14630
10.1111/ijfs.14365
10.1111/ijfs.15965

Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.no



Personvern

Tilgjengelighetserklæring

Informasjonskapsler

Register over vitenskapelige publiseringskanaler innhenter opplysninger fra andre informasjonskilder og registre for å berike informasjonen. Vi ønsker å holde registeret oppdatert med så riktige data som mulig, men vi frasier oss alt ansvar dersom man finner at oppgitte informasjonen fra andre kilder er feil eller utdatert.

https://kanalregister.hkdir.no tilbyr informasjonskapsler for å lære mer om sine brukere. Jeg samtykker Nei takk