NO EN Logg inn

Food Science & Nutrition

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

Food Science & Nutrition

e-ISSN:

2048-7177         Periode: [2013 .. ]

Språk:

Engelsk

Utgiverland:

USA

URL:

http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002[..]

Forlag:

John Wiley & Sons

ITAR-kode:

1023902

NPI Fagfelt:

Sosialforskning

Kriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
✅ Fagfellevurdert
✅ Internasjonal forfatterkrets
✅ Godkjent ISSN

Åpen tilgang

❌ Ingen kjent publiseringsavtale
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2023 1
2022 1
2021 1 0.2222 0.6128
2020 1 0.5 0.9192
2019 1 1.6429 1.7906
2018 1 0.0 0.0
2017 1 1.0833 1.9019
2016 1 0.5 0.9192
2015 1 0.625 1.007
2014 1 1.4722 1.4722
2013 1 0.7 0.7
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer

Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.

Logg inn for å kommentere

Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.no



Personvern

Tilgjengelighetserklæring

Informasjonskapsler

Register over vitenskapelige publiseringskanaler innhenter opplysninger fra andre informasjonskilder og registre for å berike informasjonen. Vi ønsker å holde registeret oppdatert med så riktige data som mulig, men vi frasier oss alt ansvar dersom man finner at oppgitte informasjonen fra andre kilder er feil eller utdatert.

https://kanalregister.hkdir.no tilbyr informasjonskapsler for å lære mer om sine brukere. Jeg samtykker Nei takk