NO EN Logg inn

Clinical Chemistry and Laboratory Medicine

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

Clinical Chemistry and Laboratory Medicine

p-ISSN:

1434-6621         Periode: [1998 .. ]

e-ISSN:

1437-4331         Periode: [ .. ]

Utgiverland:

Tyskland

URL:

http://www.degruyter.de/journals/cclm/

Forlag:

Walter de Gruyter (De Gruyter)

ITAR-kode:

7581

NPI Fagfelt:

Biomedisin

Minimumskriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
✅ Fagfellevurdert
✅ Nasjonal eller internasjonal forfatterkrets
✅ Godkjent ISSN

Åpen tilgang

❌ Ikke indeksert i DOAJ - Sjekket 0 dager siden
 Inkludert i en publiseringsavtale:
Konsortieavtale Gyldig til 31.12.2024
De Gruyter
3 Institusjoner i avtalen: Vis [+]
UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Bergen
Universitetet i Oslo
Les mer om denne avtalen på openscience.no
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2024 1
2023 1 0.9938 3.8735
2022 1 0.502 2.0494
2021 1 0.2663 2.6682
2020 1 0.9 2.8079
2019 1 0.163 1.175
2018 1 0.4955 1.7157
2017 1 0.7165 3.1345
2016 1 0.4444 1.7745
2015 1 2.6209 5.2471
2014 1 0.5953 0.5953
2013 1 0.0714 0.0714
2012 1 1.39 1.39
2011 1 1.18 1.18
2010 1 0.25 0.25
2009 1 0.5 0.5
2008 1 0.21 0.21
2007 1 2.35 1.85
2006 1 0.75 0.18
2005 1 1.46 1.46
2004 1 5.074 5.074
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer

Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.

Logg inn for å kommentere

Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.no



Personvern

Tilgjengelighetserklæring

Informasjonskapsler

Innhold på denne siden er lisensiert under Norsk lisens for offentlige data (NLOD) Norsk lisens for offentlige data (NLOD) og Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)).

https://kanalregister.hkdir.no tilbyr informasjonskapsler for å lære mer om sine brukere. Jeg samtykker Nei takk