Food Additives & Contaminants
Grunnleggende informasjon
Original tittel: |
Food Additives & Contaminants |
Internasjonal tittel: |
Food Additives & Contaminants, Part B |
p-ISSN: |
1939-3210 Periode: [2008 .. ] |
e-ISSN: |
1939-3229 Periode: [2008 .. ] |
Språk: |
Engelsk |
Utgiverland: |
Storbritannia |
URL: |
http://www.tandfonline.com/toc/tfab20/current |
Forlag: |
Taylor & Francis |
ITAR-kode: |
1028199 |
NPI Fagfelt: |
Tverrfaglig naturvitenskap og medisin |
Minimumskriterier
✅ Vitenskapelig redaksjon |
✅ Fagfellevurdert |
✅ Internasjonal forfatterkrets |
✅ Godkjent ISSN |
Åpen tilgang
Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng
År | Nivå | Forfatterandeler | Publiseringspoeng |
---|---|---|---|
2023 | 1 |
|
|
2022 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2021 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2020 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2019 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2018 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2017 | 1 | 0.3333 | 0.7961 |
Kommentarer
Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.
Logg inn for å kommentere