Journal of Ethnic Foods
Grunnleggende informasjon
Internasjonal tittel: |
Journal of Ethnic Foods |
p-ISSN: |
2352-6181 Periode: [2015 .. ] |
Språk: |
Engelsk |
Utgiverland: |
Nederland |
URL: |
http://www.journals.elsevier.com/journal-of-et[..] |
Forlag: |
Springer Nature |
ITAR-kode: |
1025481 |
NPI Fagfelt: |
Tverrfaglig naturvitenskap og medisin |
Minimumskriterier
✅ Vitenskapelig redaksjon |
✅ Fagfellevurdert |
✅ Internasjonal forfatterkrets |
✅ Godkjent ISSN |
Åpen tilgang
Institusjonsavtale Gyldig til 31.12.2024
Springer
1 Institusjoner i avtalen:
Vis [+]
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng
År | Nivå | Forfatterandeler | Publiseringspoeng |
---|---|---|---|
2024 | 1 | ||
2023 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2022 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2021 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2020 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2019 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2018 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2017 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2016 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2015 | 1 | 0.0 | 0.0 |
Offentliggjøres i mai året etter |
Kommentarer
Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.
Logg inn for å kommentere