NO EN Logg inn

Journal of Facility Management Education and Research

Grunnleggende informasjon

Internasjonal tittel:

Journal of Facility Management Education and Research

e-ISSN:

2474-6630         Periode: [2017 .. ]

Språk:

Engelsk

Utgiverland:

USA

URL:

https://meridian.allenpress.com/jfmer

Utgiver:

Associated Schools of Facility Managemen

ITAR-kode:

1030628

NPI Fagfelt:

Tverrfaglig samfunnsforskning

Kriterier

✅ Vitenskapelig redaksjon
❌ Ukjent fagfellevurdering
✅ Nasjonal forfatterkrets
✅ Bekreftet ISSN

Åpen tilgang

I perioden 29.04.2022 - 04.05.2022 har enkelte tidsskrift hatt feil for DOAJ og Sherpa Romeo.

❌ Ikke indeksert i DOAJ - Sjekket 0 dager siden
❌ Ikke indeksert av Sherpa Romeo - Sjekket 0 dager siden
❌ Ingen kjent publiseringsavtale
Plan S: Journal Checker Tool [+]

Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng

År Nivå Forfatterandeler Publiseringspoeng
2022 0
2021 0
2020 0 0.0 0.0
2019 0 0.0 0.0
Offentliggjøres i mai året etter

Kommentarer

Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.

Logg inn for å kommentere
Dette er et seriøst OA-tidsskrift, der det er gratis både å publisere(!) og å lese. Redaktørene er dyktige forskere, og min opplevelse etter å ha publisert et paper og vært reviewer på et annet er at prosessen både er profesjonell og holder fornuftige faglige standarder.

Sammenlignbare tidsskrifter er Facilities, Journal of Facilties Management, Property Management og Buildings. Jeg har vært referee ved mange anledninger i samtlige av disse og publisert flere papers i alle bortsett fra Buildings (som er fra røverforlaget MDPI og koster en formue å publisere i). Tidsskriftene er plassert i ulike kategorier (hhv arkitektur, økadm, tverrfaglig samf, og konstruksjonsteknikk), men overlapper innholdsmessig. Hvor JFMER plasseres er derfor litt hipp som happ, det sentrale er at JFMER ikke står noe tilbake for noen av disse og helt klart bør være på nivå 1.
Hei,

Jeg kan ikke se at det fins informasjon om hvordan fagfellevurderingen utføres. Kan du si noe om det, siden du både har publisert og vurdert artikler for tidsskriftet?

Mvh.
Lena-Cecilie Linge
Hei,

Grunnen til at tidsskriftet ikke ble godkjent sist, var at ISSN ikke hadde statusen "confirmed" i det internasjonale ISSN-registeret, samt at vi ikke kunne finne informasjon om fagfellevurdering.
For ny vurdering, kan du registrere den som nytt forslag. Da kommer den inn på listen over forslag som skal gjennomgås på vedtaksmøtet 10.juni.

Mvh.
Lena-Cecilie Linge

Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.no

Register over vitenskapelige publiseringskanaler innhenter opplysninger fra andre informasjonskilder og registre for å berike informasjonen. Vi ønsker å holde registeret oppdatert med så riktige data som mulig, men vi frasier oss alt ansvar dersom man finner at oppgitte informasjonen fra andre kilder er feil eller utdatert.

x
https://kanalregister.hkdir.no bruker noen få informasjonskapsler uten betydning for brukeropplevelsen. Les mer. Jeg samtykker