Arts and the Market
Bibliographic Information
International Title: |
Arts and the Market |
e-ISSN: |
2056-4945 Period: [2015 .. ] |
Language: |
English |
Country of publication: |
United Kingdom |
URL: |
http://www.emeraldinsight.com/loi/aam |
Publishing House: |
Emerald Group Publishing Limited |
ITAR Code: |
1026966 |
NPI Scientific Field: |
Art History |
Minimum Criteria
✅ Scientific editorial board |
✅ Peer reviewed |
✅ International authorship |
✅ Confirmed ISSN |
Open Access
Consortium agreement Valid until December 31 2025
Emerald
19 Institutions in Agreement:
Show [+]
Read more about this publishing agreement on openscience.no
Handelshøyskolen BI
Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Molde - Vitenskapelig høgskole i logistikk
Høgskolen i Østfold
Høgskulen på Vestlandet
Høyskolen Kristiania
Nasjonalbiblioteket
Nofima
Nord Universitet
Norges Handelshøyskole
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
OsloMet - Storbyuniversitetet
St. Olavs Hospital HF
UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Agder
Universitetet i Oslo
Universitetet i Stavanger
Universitetet i Sørøst-Norge
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Molde - Vitenskapelig høgskole i logistikk
Høgskolen i Østfold
Høgskulen på Vestlandet
Høyskolen Kristiania
Nasjonalbiblioteket
Nofima
Nord Universitet
Norges Handelshøyskole
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
OsloMet - Storbyuniversitetet
St. Olavs Hospital HF
UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Agder
Universitetet i Oslo
Universitetet i Stavanger
Universitetet i Sørøst-Norge
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Scientific level placements and Norwegian HEIs publication points
Year | Scientific Level | Author Shares | Publication Points |
---|---|---|---|
2024 | 0 | ||
2023 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2022 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2021 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2020 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2019 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2018 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2017 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2016 | 1 | 0.0 | 0.0 |
Published in May the following year |
Comments
Comments regarding updates on the publication channel are only visible for you and the advisors. Comments regarding the scientific quality and levels will be public.
Login to comment