NO EN Logg inn

Informasjonskapsler

Publisert 2022-07-08

kanalregister.hkdir.no benytter informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som lagres på din datamaskin eller mobile enhet. De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler, men du kan hindre at informasjonskapsler blir lagret på enheten din ved å justere nettleserens innstillinger. Mer informasjon finner du i nettleserens hjelpefunksjon.

Innholdet i informasjonskapslene er ikke mulig å knytte direkte til deg som enkeltperson. Informasjonskapslene gjør det mulig å kjenne igjen enheten din, slik at innholdet som vises kan tilpasses dine preferanser. Hos oss brukes følgende typer informasjonskapsler:

Informasjonskapsler for egen analyse. Disse hjelper oss å holde orden i spørsmål vi stiller brukerne våre.

Informasjonskapsel Hensikt
samtykke Denne informasjonskapselen vet om informasjonskapsler generelt er tillatt.

Informasjonskapsler for tredjeparts analyse. Vi bruker disse for å lage statistikk om hvor mange besøkende vi har på nettsidene, hvilke sider som besøkes, tidspunkt for besøk og type nettleser. Dette for å kunne forbedre tjenestene våre på nett. Vi bruker Siteimprove som analyseverktøy. Siteimprove registrerer hvilken nettleser som benyttes, samt brukernes IP-adresse. Dette gir informasjon om brukernes bevegelser på nett. For mer informasjon, se analytiske informasjonskapsler for Siteimprove.

§2-7b i Lov om elektronisk kommunikasjon pålegger oss å gi deg informasjonen over

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no


Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse
Postboks 1093, 5809 Bergen
Tlf: 55 30 38 00
E-post: post@hkdir.noPersonvern

Tilgjengelighetserklæring

Informasjonskapsler

Register over vitenskapelige publiseringskanaler innhenter opplysninger fra andre informasjonskilder og registre for å berike informasjonen. Vi ønsker å holde registeret oppdatert med så riktige data som mulig, men vi frasier oss alt ansvar dersom man finner at oppgitte informasjonen fra andre kilder er feil eller utdatert.

https://kanalregister.hkdir.no tilbyr informasjonskapsler for å lære mer om sine brukere. Jeg samtykker Nei takk