Food Science & Nutrition
Grunnleggende informasjon
Internasjonal tittel: |
Food Science & Nutrition |
e-ISSN: |
2048-7177 Periode: [2013 .. ] |
Språk: |
Engelsk |
Utgiverland: |
USA |
URL: |
http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002[..] |
Forlag: |
John Wiley & Sons |
ITAR-kode: |
1023902 |
NPI Fagfelt: |
Sosialforskning |
Minimumskriterier
✅ Vitenskapelig redaksjon |
✅ Fagfellevurdert |
✅ Internasjonal forfatterkrets |
✅ Godkjent ISSN |
Åpen tilgang
Nivåplasseringer og UH-sektorens publiseringspoeng
År | Nivå | Forfatterandeler | Publiseringspoeng |
---|---|---|---|
2024 | 1 | ||
2023 | 1 | ||
2022 | 1 | 1.1778 | 1.8833 |
2021 | 1 | 0.2222 | 0.6128 |
2020 | 1 | 0.5 | 0.9192 |
2019 | 1 | 1.6429 | 1.7906 |
2018 | 1 | 0.0 | 0.0 |
2017 | 1 | 1.0833 | 1.9019 |
2016 | 1 | 0.5 | 0.9192 |
2015 | 1 | 0.625 | 1.007 |
2014 | 1 | 1.4722 | 1.4722 |
2013 | 1 | 0.7 | 0.7 |
Offentliggjøres i mai året etter |
Kommentarer
Kommentarer som gjelder oppdatering av informasjon, er kun synlig for deg og saksbehandler. Kommentarer som gjelder faglige innspill og nivå, blir offentlige.
Logg inn for å kommentere